shutterstock_175676294

In het Beatrix ziekenhuis in Gorinchem kun je tegenwoordig poliklinisch bevallen met je eigen verloskundige, maar ook met je eigen kraamverzorgster.
Als je op je eigen verzoek in het ziekenhuis gaat bevallen dan worden wij door jouw verloskundige gebeld op het moment dat jij naar het ziekenhuis gaat voor je bevalling. Zo heb je het voordeel van je eigen vertrouwde verloskundige en kun je direct kennismaken met de kraamverzorgster die ook jouw kraamweek komt verzorgen.

Als na de bevalling alles goed gaat, mag je ook direct weer naar huis. Je eigen kraamverzorgster gaat dan ook gelijk weer met jullie mee naar huis om jullie thuis lekker verder te verzorgen. Het kan zijn dat dit in de avond of in de nacht is. Ook dan gaat je eigen kraamverzorgster nog met jullie mee om jullie thuis op weg te helpen om de nacht door te komen.

De voordelen zijn dat je slechts één vertrouwd gezicht hebt zowel voor de bevalling als tijdens de kraamweek en dat je jouw bevallingservaring gelijk met een vertrouwd
iemand kunt delen, ze was er immers bij!

Niet alleen in Gorinchem kun je bevallen in het ziekenhuis met je eigen kraamverzorgster. Dit kan ook onder andere in ‘s-Hertogenbosch, Nieuwegein en Tilburg.

Als je vragen hebt over de bevalling in het ziekenhuis met je eigen kraamverzorgster bel of mail ons dan gerust.