Dit vinden wij belangrijk bij onze kraamzorg

Wij vinden het belangrijk dat jij en je kindje tijdens de kraamperiode de beste zorg ontvangen en jullie als gezin ontspannen kunnen genieten van de eerste dagen samen. Wij zullen er alles aan doen om die bijzondere eerste dagen zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Onze speerpunten

  • Een persoonlijke intake ter kennismaking
  • Een vaste kraamverzorgster
  • Goed opgeleide, ervaren en attente kraamverzorgsters
  • Jullie thuis, jullie gewoontes
  • XL aandacht voor moeder, baby én gezin

Focus op kraamzorg die bij je past

Een belangrijk speerpunt van KraamzorgXL is de XL aandacht, voor jullie. Door onze persoonlijke intake leren we jullie kennen en kunnen we de beste kraamverzorgster en de beste zorg specifiek voor jullie leveren. Onze kraamverzorgsters zullen jou en je kindje perfect verzorgen, op een manier die voor jullie gezin prettig is.

Zorggarantie en kwaliteit van kraamzorg

Als je voor de 23e week van je zwangerschap bij ons inschrijft, weet je zeker dat je de volledige zorg die je toekomt ontvangt. 
Wij bewaken continue de kwaliteit van onze kraamzorg. We werken bijvoorbeeld alleen met uitstekend opgeleide en gecertificeerde kraamverzorgsters, die bovendien regelmatig bijscholingen krijgen. Onze kraamverzorgsters zijn aangesloten bij het kenniscentrum kraamzorg, waar wordt bijgehouden dat kraamverzorgsters de juiste (hoeveelheid) scholingen volgen.

Evaluatie van onze zorg

Iedereen die kraamzorg heeft ontvangen, krijgt van de zorgverzekeraar een enquête om de zorg te evalueren. Wij stellen het zeer op prijs als je de zorgverzekeraar laat weten hoe tevreden je bent over de zorg die je van ons kraambureau hebt ontvangen. Met de feedback kunnen wij de kwaliteit van onze zorg waarborgen.

Meer aandacht voor moeder en kind, dat vinden wij belangrijk!

Ook belangrijk: (borst)voeding van je kindje. Lees meer over het geven van borstvoeding.

DIRECT AANMELDEN