Dini en (stagiaire Miranda) heeft ons alle dingen die komen kijken bij het verzorgen van de baby geleerd. Ook de begeleiding van Dini met de borstvoeding was erg fijn. Miranda had soms goede tips over hoe je dingen aan kon pakken. Ook werd de huishouden netjes bijgehouden en dat was erg fijn. De hulp die ik ervaarde voor mij eigen verzorging was ook zeker top, die ik in het begin ook zeker hard nodig had. Ook voor vader werd soms iets lekkers klaar gemaakt. Nu jullie weg zijn missen we wel de gezellige gesprekken die we hadden met elkaar. Maar door jullie weten we nu wel vol vertrouwen hoe we voor onze Daphne moeten zorgen.

Mocht er ooit nog een tweede komen dan ben je zeker weer van harte welkom Dini.

Kraamzorg Hardinxveld

Groetjes van Jacqueline Meerkerk
Dini is een topper! We hadden geen betere kraamverzorgster kunnen wensen. Dankzij haar kijken we terug op een heerlijke week met onze dochter en peuter.

Kraamzorg Gorinchem

Jacoline, Johan, Thimme & Carlijn
Jolanda is een vakkundige kraamverzorgster waar je goed op kunt rekenen en die goed kijkt naar wensen en mogelijkheden van moeder en kind.

Kraamzorg Linschoten

Groetjes van Manon, Jeroen en Nienke
Choumicha heeft ons een fijne kraamweek gegeven. Ze weet de juiste balans te vinden tussen afstand en nabijheid. Ze heeft on op de voor ons juiste manier verwend!

Kraamzorg Den Bosch

Boukje, Michel & Nynke
Wij hebben zeer goede ervaringen met KraamzorgXL.
Vanaf het moment dat we thuiskwamen stond binnen 1 uur de kraamhulp al op de stoep. De hulptroepen waren gearriveerd.. Hulptroepen, maar je krijgt maar 1 hulp toch, ja maar onze kraamhulp was echt een duizendpoot!
In de periode dat Erica bij ons was hebben we ontzettend veel geleerd. Ze is van begin tot eind een super begeleiding geweest en daarbij was het ook nog een leuke, lieve zorgzame kraamhulp!
Erica en Willy Mastenbroek, ontzettend bedankt voor jullie goede service. Dankzij jullie hebben wij een geweldige kraamtijd gehad.

Kraamzorg Gorinchem

Damiën, Nikie & Domanico
Zondag 15 februari om 03.00 uur zijn wij thuis bevallen van een prachtige dochter Julia. Dini hebben wij ook als kraamvrouw bij onze eerste dochter gehad. Wij waren erg blij dat wij haar deze bevalling en kraamtijd weer mochten ‘hebben’. De ochtend na de bevalling was Dini er weer en hebben we weer een week mogen genieten van Dini haar aanwezigheid. We werden lekker verwend met ontbijt en lunch en tussendoor werd ook alles nog schoongemaakt. Wat een luxe. Dini betrok ons andere dochtertje op een heel leuke manier bij alles wat er gedaan moest worden. Het was een heerlijkheid om haar een weekje om ons heen te hebben. Ze stelde grenzen, legde alles uit en zorgde voor rust. Ook deze kraamtijd hebben wij weer volop genoten van een geweldige tijd, met een geweldige kraamvrouw. Dini, Bedankt!

Kraamzorg Gorinchem

Rikke, Judith, Sara & Julia
De kraamverzorgster van KraamzorgXL is ons zeer goed bevallen. Een kraambureau met een jonge geest wat ideaal matcht met kersverse gezinnen. Met al hun ervaring in de branche zijn zij vernieuwend, sociaal en absoluut zorgzaam.”

Kraamzorg Ridderkerk

Alexander, Marinda & Evan