Dini en (stagiaire Miranda) heeft ons alle dingen die komen kijken bij het verzorgen van de baby geleerd. Ook de begeleiding van Dini met de borstvoeding was erg fijn. Miranda had soms goede tips over hoe je dingen aan kon pakken. Ook werd de huishouden netjes bijgehouden en dat was erg fijn. De hulp die ik ervaarde voor mij eigen verzorging was ook zeker top, die ik in het begin ook zeker hard nodig had. Ook voor vader werd soms iets lekkers klaar gemaakt. Nu jullie weg zijn missen we wel de gezellige gesprekken die we hadden met elkaar. Maar door jullie weten we nu wel vol vertrouwen hoe we voor onze Daphne moeten zorgen.

Mocht er ooit nog een tweede komen dan ben je zeker weer van harte welkom Dini.

Kraamzorg Hardinxveld

Groetjes van Jacqueline Meerkerk
Dini is een topper! We hadden geen betere kraamverzorgster kunnen wensen. Dankzij haar kijken we terug op een heerlijke week met onze dochter en peuter.

Kraamzorg Gorinchem

Jacoline, Johan, Thimme & Carlijn
Jolanda is een vakkundige kraamverzorgster waar je goed op kunt rekenen en die goed kijkt naar wensen en mogelijkheden van moeder en kind.

Kraamzorg Linschoten

Groetjes van Manon, Jeroen en Nienke
Choumicha heeft ons een fijne kraamweek gegeven. Ze weet de juiste balans te vinden tussen afstand en nabijheid. Ze heeft on op de voor ons juiste manier verwend!

Kraamzorg Den Bosch

Boukje, Michel & Nynke
Wij hebben zeer goede ervaringen met KraamzorgXL.
Vanaf het moment dat we thuiskwamen stond binnen 1 uur de kraamhulp al op de stoep. De hulptroepen waren gearriveerd.. Hulptroepen, maar je krijgt maar 1 hulp toch, ja maar onze kraamhulp was echt een duizendpoot!
In de periode dat Erica bij ons was hebben we ontzettend veel geleerd. Ze is van begin tot eind een super begeleiding geweest en daarbij was het ook nog een leuke, lieve zorgzame kraamhulp!
Erica en Willy Mastenbroek, ontzettend bedankt voor jullie goede service. Dankzij jullie hebben wij een geweldige kraamtijd gehad.

Kraamzorg Gorinchem

Damiën, Nikie & Domanico