Van wie had jij eigenlijk kraamzorg toen je bevallen bent van je kindje?
Deze vraag wordt vaak gesteld aan vrienden, kennissen of familie. En was je tevreden over jullie kraamverzorgster? Natuurlijk wil je hier altijd volmondig ja op antwoorden en wil je uitgebreid vertellen dat jouw kraamtijd echt heel bijzonder was. Want je denkt terug aan een bijzonder moment, de geboorte van je kindje en je wilt dat alles rondom de geboorte van jullie kindje perfect geregeld is.

Daarom steven we ernaar met XL aandacht voor alle gezinsleden om van jullie kraamtijd echt een hele bijzondere tijd te maken, waar je altijd met heel veel goede herinneringen op terug zult kijken.

Alles schrijven we op in het kraamdossier

Wat de kraamverzorgster de hele dag doet wordt weggeschreven in het kraamdossier. Aan het einde van de dag wordt dit helemaal met jullie doorgenomen en geeft ze ook tips hoe jullie verder kunnen tot de volgende dag, totdat jullie kraamverzorgster er weer is.

We vragen dan ook altijd of alles naar wens is geweest en of de kraamzorg is zoals je verwacht had. Wij proberen om aan jullie verwachtingen te voldoen.

Hoe ervaar jij je kraamzorg?

Kwaliteit is zeer belangrijk voor ons en hier gaan we heel serieus mee om. Daarom krijgt ieder kraamgezin ook een enquête van ons. Ook van de zorgverzekeraar krijg je een enquête toegestuurd. Wij stellen het zeer op prijs als je jouw waardering ook aan je zorgverzekeraar verteld.

Waar kan ik zien wat de kwaliteit van Kraamzorg XL is?

Meestal kun je op de site van je zorgverzekeraar zien wat ons cijfer is voor de kwaliteit van onze zorg. Dit cijfer staat er omdat onze klanten de enquête van de zorgverzekeraar hebben ingevuld. Het is fijn dat nieuwe zwangeren dan ook weer kunnen zien hoe jij de zorg van ons kraambureau ervaren hebt.