Kraamzorg

Kraamzorg Nieuwegein

KraamzorgXL begrijpt het belang van goede kraamzorg in Nieuwegein. Een professionele kraamverzorgster die jou bijstaat tijdens én na je bevalling. Met KraamzorgXL is kraamzorg Nieuwegein tot in de puntjes verzorgd.

Wat hoort er bij kraamzorg Nieuwegein?

De meeste kraambureaus verzorgen dezelfde soort zorg. Maar de kraamzorg in Nieuwegein van KraamzorgXL gaat nog een stapje verder dan dat. Ons motto is dan ook niet voor niks: “Meer aandacht voor moeder en kind”. Zo verzorgen wij altijd een kraamverzorgster in Nieuwegein die het beste bij jou past. We plannen namelijk vooraf een afspraak in om je goed te leren kennen. Alle behoeften die je hebt omtrent kraamzorg in Nieuwegein worden zo op jouw wensen afgestemd.

Een persoonlijke intake voor kraamzorg Nieuwegein

KraamzorgXL hecht veel waarde aan een persoonlijke ontmoeting voor de kraamperiode start. Als je bij ons ingeschreven bent voor kraamzorg in Nieuwegein, benaderen wij je dan ook actief om een afspraak te maken tussen week 30 en 36 van je zwangerschap. Deze afspraak vindt gewoon bij je thuis in Nieuwegein plaats. Zo kan de kraamverzorgster bijvoorbeeld alvast kennismaken met eventuele andere kinderen uit het gezin of de huisdieren.

Kan ik altijd voor KraamzorgXL kiezen?

Via de zorgverzekeraar of de verloskundige heb je vast al een boekje gekregen met kraamzorg in Nieuwegein. Dat betekent niet dat je alleen uit deze kraambureaus kunt kiezen. Je bent helemaal vrij om zelf de beste kraamzorg in Nieuwegein te vinden. Zo kies je dus altijd voor de kraamzorg met XL dienstverlening in Nieuwegein.

Kraamzorg Nieuwegein