Ons team

/Ons team
Ons team2018-10-08T10:04:44+00:00
Erica
Erica
Hallo, ik ben Erica, ik werk met veel plezier in de kraamzorg, ik vind het fijn om gezinnen te helpen en te ondersteunen bij de verzorging van hun pasgeboren kindje.
En de waardering wat je terug krijgt is geweldig mooi.
Bij kraamzorg XL werk ik met veel plezier. Ook al werk je alleen, met mijn collega’s heb ik erg leuk contact en kan altijd op ze terug vallen.
Het mooiste beroep dat heb ik!
Dini
Dini
Mijn naam is Dini. Ik werk graag bij KraamzorgXL, omdat ik acht dagen of langer bij hetzelfde gezin mag werken.
Ik vind het fijn om een gezin een heerlijke kraamtijd te bezorgen en krijg bij KraamzorgXL alle vrijheid om dat waar te kunnen maken. Ik kan gebruik maken van goede bijscholing en het contact met collega’s en leidinggevenden is prima.
Angelique
Angelique
Mijn naam is Angelique, getrouwd en trotse moeder van 3 kinderen. Het leuke aan het beroep kraamverzorgende vind ik de afwisseling, de aandacht en de persoonlijke zorg die ik het gezin mag geven vanaf het moment dat ik bij ze binnen stap! Dit is ook de gedachte van KraamzorgXL, daarom voel ik mij hier helemaal op mijn plaats
Veronic
Veronic
Hallo, ik ben Veronic, moeder van 3 prachtige kinderen.
Na jaren dromen van het beroep als kraamverzorgende is het dan zover ik mag mijn passie en liefde voor het beroep uit oefenen.
Wat het zo mooi maakt is dat je een gezin vanaf dag 1 mag ondersteunen en begeleiden.
Als je dan als kraamverzorgende je gezin verlaat en weet dat ze op de laatste dag zonder jou verder kunnen, dat geeft zoveel voldoening.
Ik wil dat iedereen terug kan kijken op een fantastische kraam week.
Sanne
Sanne
Mijn naam is Sanne. Ik heb gekozen om kraamverzorgende te worden omdat dit een dankbaar beroep is. Ik vind het fijn dat ik een gezin tijdens de gehele kraamtijd mag ondersteunen bij een nieuw leven. Scholing hierbij vind ik belangrijk waar ik genoeg ruimte voor krijg bij KraamzorgXL. Ik hoop dat elk gezin dat ik verlaat met een fijn gevoel terugdenkt aan de kraamtijd.
Inge
Inge
Ik ben Inge. Sinds 1970 ben ik kraamverzorgster. Er is in die tijd veel veranderd.
Het liefst begeleid ik nu papa’s en mama’s bij hun eerste kindje.
Bij KraamzorgXL heb ik daar alle ruimte voor, omdat het kraamgezin centraal staat en er geen wissel plaatsvindt.
Nathalie
Nathalie
Mijn naam is Nathalie. Ik ben getrouwd en heb twee zoontjes. Mijn liefde voor de kraamzorg begon toen ik mijn eerste kraamverzorgster in huis kreeg. Zij heeft toen zoveel voor mij betekend dat ik besefte dat dat is wat ik anderen wil geven. Daarom heb ik besloten om mij om te laten scholen en voel me nu als een vis in het water in de kraamzorg.
Samantha
Samantha
Hallo, ik ben Samantha en moeder van 2 geweldige zoons.
Het is mijn passie om van iedere kraamweek een feestje te maken waar je later met een fijne herinnering aan terug kan denken.
Bij kraamzorg XL krijg ik de mogelijkheid om de kraamweek van A tot Z te mogen begeleiden.
Er is niets mooiers dan een lief klein leven te verwelkomen.
De zorg voor moeder en kind staan voorop maar ook de andere gezinsleden worden zeker niet vergeten.
Ondanks dat het een solo beroep is kan ik altijd terecht bij mijn collega’s.
Ook krijg ik voldoende bijscholing om altijd up to date te blijven van de nieuwe ontwikkelingen binnen ons vak.
Kortom, ik mag het allerleukste beroep beoefenen wat er is!
Lisette
Lisette
Hallo, ik ben Lisette, trotse moeder van 2 kinderen.
Ouders begeleiden en ondersteunen in de kraamperiode zodat ze daarna vol vertrouwen verder kunnen is het mooiste wat er is.
Ik geef graag net dat beetje extra om deze tijd nog specialer te maken en bij KraamzorgXL krijg ik daar de ruimte voor.
Ik wil dat iedereen terug kijkt op een fijne kraamperiode!
Marielle
Marielle
Hallo, mijn naam is Mariëlle en ben moeder van een zoon.
Bij kraamzorgXL staat het kraamgezin centraal en dat vind ik erg belangrijk. Het opstarten, ondersteunen en begeleiden van een kraamgezin tijdens de eerste week is heel bijzonder. Na de kraamweek is het mijn doel om met een goed gevoel het kraamgezin achter te laten.
Ook krijg ik de mogelijkheid om mij verder te ontwikkelen in dit vak bij kraamzorgXL.
Ilse
Ilse
Hallo, ik ben Ilse, getrouwd en trotse moeder van 2 dochters.
Het leukste van het werken bij KraamzorgXL vind ik dat ik als kraamverzorgster een gezin de gehele kraamtijd mag ondersteunen en begeleiden en dat het gezin ook echt centraal staat. Wij werken in een heel hecht team waarbij iedereen ook altijd bij elkaar terecht kan.
Werken in de kraamzorg is voor mij een droom die uit is gekomen. Het is zo bijzonder om een gezin te helpen opstarten, te ondersteunen daar waar nodig, het vertrouwen te geven en te laten genieten van al die bijzondere momenten. Daar deel aan mogen nemen, zie ik als een eer en het mooiste wat er is. Misschien tot snel!
Marcella
Marcella
Hallo, ik ben Marcella de Haan. En na jarenlang in de kinderopvang te hebben gewerkt ben ik weer terug op mijn oude stek in de kraamzorg.
Ik heb het erg naar mijn zin bij Kraamzorg XL. Zij geven mij de gelegenheid om allerlei interessante cursussen te volgen. En zo up-to-date kan ik de kraamgezinnen goede zorg en een gezellige week bezorgen.
Leanne
Leanne
Hallo, ik ben Leanne, moeder van een zoon en dochter.
Nu mijn kinderen volwassen zijn heb ik besloten het roer om te gooien en mijn kantoorbaan in te ruilen voor een werkomgeving waarin ik mensen kan verzorgen en ondersteunen.

Met een leuk team streven wij naar een fantastische kraamtijd. Jonge gezinnen helpen om deze mooie, bijzondere en soms ook pittige tijd door te komen zodat ze na een week vol vertrouwen kunnen genieten van hun kindje.
De inhoud van het werk is heel afwisselend, je werkt met je handen maar ook met je hoofd en hart.
De mensen zijn ontzettend blij met je hulp, adviezen en begeleiding. Je kunt echt iets betekenen. Kraamzorg is bijna altijd vrolijk, mensen zijn blij en gelukkig, in de kraamzorg vieren we het leven.
Je verwelkomt iedere keer een nieuw mens op deze wereld.

Mijnie
Mijnie
Hallo, ik ben Mijnie.
Getrouwd, 3 dochters en 2 schoonzoons en heb van mijn werk mijn hobby gemaakt…
Ik werk al vanaf 1987 (met wat tussenstukjes) met heel veel plezier in de kraam.
Veel veranderingen meegemaakt in de kraam maar nog steeds blij met mijn werk.
Het is zo fijn om aan deze kant van de gezondheidszorg te werken, waarbij je nog 1 op 1 de gezinnen mag bijstaan in die zo belangrijke 1e week na de geboorte van je kind.
Ervoor zorgen dat je gezin na die 1e week vol zelfvertrouwen verder gaat als gezin is waar ik me volledig voor inzet met alles wat daarbij komt.
Kennis overdragen, gezelligheid en een stukje rust in huis zijn voor mij belangrijke dingen.
Het werken bij Kraamzorg XL is fijn omdat we het met elkaar als team doen.
Goed onderling overleg met de kraamverzorgsters, de administratie en onze werkgeefster maakt dat we korte lijnen hebben en dat voelt prettig.
Miss tot snel ziens…
Roelie
Roelie
Mijn naam is Roelie, getrouwd, moeder van 4 kinderen en inmiddels trotse oma.
In 2007 ben ik gestart in de kraamzorg en sindsdien werk ik met veel plezier als kraamverzorgster. De persoonlijke aandacht en transparantie van Kraamzorg XL passen ontzettend goed bij mijn werkwijze. De gezinnen begeleiden bij een nieuwe fase in het leven, het zorgen voor een mooie start met de pasgeboren baby in de kraamweek, dat is mijn passie!
Jessie
Jessie
Mijn naam is Jessie, trotse moeder van een zoontje. Van jongs af aan droomde ik al dat ik later als ik groot was kraamverzorgster wilde worden. Bij kraamzorgXL heb ik die droom waar kunnen maken. Het mooiste aan mijn beroep vind ik het deel uitmaken van één van van de mooiste en intense dagen van iemand zijn leven. Dat ik een gezin weg wijs mag maken door mijn kennis te delen. En als ik het gezin verlaat, ik niet meer nodig ben.
Sylvia
Sylvia
Hallo, mijn naam is Sylvia.
Toen ik nog een klein meisje was wilde ik altijd al kraamverzorgster worden, omdat je een gezin mag helpen en ondersteunen in hun eerst week van een nieuw leventje. Dit werk geeft mij heel veel voldoening en ik vind dit het mooiste werk wat er is. Bij Kraamzorg XL kan ik heel erg groeien en krijg ik de juiste bijscholingen. Aan het einde van de kraamweek ga ik met een mooi gevoel weg en hoop ik dat het gezin een hele fijne kraamweek heeft gehad en dat ze hebben genoten.
Naómi
Naómi
Ik ben Naómi Bos, getrouwd en trotse moeder van 5 kinderen. Na jaren lang in de ouderenzorg te hebben gewerkt heb ik nu eindelijk mijn droom di ik als klein meisje had verwezenlijkt, door te werken in de kraamzorg. Ik vind het erg leuk om voor KraamzorgXL te werken omdat het persoonlijk en kleinschalig is. Ik vind het fijn om de nieuwe ouders te helpen en begeleiden bij de zorg van hun kindje. En hen de nodige aandacht te geven. Mijn doel is dat zij op de kraamtijd terugkijken als een gezellige, fijne tijd. Ook als het niet allemaal voorspoedig gaat.
Joyce
Joyce
Mijn naam is Joyce.
Altijd heb ik al als kraamverzorgster willen werken, maar dit nooit kunnen realiseren.
Doordat ik mij heb kunnen omscholen via Kraamzorg XL heb ik nu mijn droombaan. Wat is er mooier dan met baby’s, het nieuwe leven, te werken en ervoor te zorgen dat het gezinnetje zelfstandig verder kan.
Het is dankbaar werk waar ik veel voldoening uit haal!
Bridget
Bridget
Hallo, mijn naam is Bridget.
Ik wilde vroeger als klein meisje altijd al kraamverzorgster worden. Deze droom is werkelijkheid geworden en ik werk met heel veel liefde & passie voor KraamzorgXL.
Mijn werkweek is pas geslaagd als de kraamperiode van het gezin naar wens is geweest.
Dit is het mooiste beroep wat er is ! ♡
Ria
Ria
Hallo, ik ben Ria, een lieve gezellige, spontane, creatieve, rustige vrouw en tevens moeder van twee kinderen.
Het ontroert mij steeds dat ik de mooiste intieme momenten met de kersverse ouders mag meemaken.
De geboorte van een kindje, het ontstaan van een gezin.
Vanaf het eerste uur verzorg, ondersteun en begeleid je jonge ouders zodat ze op een punt komen dat ze het prima af kunnen zonder jou.
Het fijne van werken bij KraamzorgXL vind ik dat ik m’n creativiteit erin kwijt kan om de ouders telkens weer te verrassen.
Ipv alleen te kijken naar de protocollen, kijk ik naar het gezin. Wat hebben zij nodig en wat voor soort mensen zijn het. Samen maken we er dan een leuke week van!
Ik heb de brede opleiding gedaan en ben ook werkzaam geweest in de gehandicaptenzorg als begeleider medische handelingen. Deze kennis en ervaring neem ik mee de kraamzorg in.
Elles
Elles
Hallo, ik ben Elles. Getrouwd en moeder van 3 volwassen kinderen, 2 dochters en een zoon.
Ik ben inmiddels 10 jaar werkzaam als kraamverzorgende.
Ik vind het erg fijn om vanaf het eerste moment een nieuw gezin te mogen helpen en ondersteunen in hun onzekerheden. En wat is er dan fijner om na 8 dagen de deur dicht te trekken en wetende dat ze het met elkaar gaan redden!
De overstap naar kraamzorg XL heb ik gedaan om in een kleinere groep te werken. En ook in mijn eigen regio, met vertrouwde verloskundigen praktijken.
Janny
Janny
Ik ben Janny, moeder van drie kinderen.
Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in de grafische sector heb ik de kans gekregen om in de kraamzorg te gaan werken. Mijn droombaan! Deze kans heb ik met beide handen aangepakt!
Nu werk ik met veel voldoening bij Kraamzorg XL en hoop de kraamvrouw en haar gezin een fijne, ontspannen en leuke kraamtijd te bezorgen. Ik zet mij hiervoor voor de volle 100% in!
Clarissa
Clarissa
Mijn naam is Clarissa, eigenaar van KraamzorgXL. Ik ben heel trots op ons mooie bedrijf en op onze fantastische kraamverzorgsters. Wij staan voor méér aandacht voor moeder en kind en dat maken onze kraamverzorgster meer dan waar! Ons doel is om iedere kraamtijd de roze wolk te laten zijn waar iedereen recht op heeft.
Corine
Corine
Mijn naam is Corine en ik mag het team op administratief gebied versterken. In de kraamzorg is geen dag voorspelbaar en dat maakt het werk afwisselend en dynamisch. Het is fijn om deel uit te maken van zo’n enthousiast team en te zien dat onze kraamverzorgsters een mooie kraamweek aan onze cliënten kunnen bieden!
Claudia
Claudia
Ik ben Claudia en ik werk op kantoor bij KraamzorgXL.
Schrijf je je bij ons in, dan zorg ik voor de administratieve afhandeling van de inschrijving tot aan de uiteindelijke declaratie. Ook houd ik me onder andere bezig met de website en social media.
Het is een ontzettend leuke wereld om in te werken, het begin van een nieuw leven!
Ons team is erg hecht en vooral ook erg gezellig, dus fijn om mee te werken.
Marloes
Marloes
Hallo, ik ben Marloes en ik werk sinds april 2018 op kantoor bij KraamzorgXL. Na mijn werk als leidster op een kinderdagverblijf en mijn werk als verpleegkundige in het ziekenhuis wilde ik iets anders. De kraamzorg in vond ik een mooie oplossing gezien mijn achtergrond, echter wilde ik niet meer de zorg in.
Op kantoor verzorg ik de aanmeldingen, de planning van intakes en kraamweken en de afrondingen van de zorgen die geleverd zijn.
Het werk is erg afwisselend en uitdagend omdat je nooit weet wanneer een nieuw klein mensje zich gaat melden!
Loes
Loes
Mijn naam is Marloes, maar iedereen noemt me Loes. Trotse moeder van twee kinderen.
Sinds een paar maanden ben ik het vaste gezicht van ons kantoor in Papendrecht. Hier ontvang ik de cliënten die bij de verloskundige komen met een kopje koffie of thee en een persoonlijk woordje.
Vanuit locatie de Zorgmolen in Papendrecht plan ik de intakegesprekken die ik bij de cliënten thuis afneem. Gezellig met een kopje thee neem ik de wensen van onze cliënten door en krijgt ieder de juiste zorg op maat.
Wellicht kom ik bij jullie een keertje langs!

In zeer drukke tijden, zoals vakantieperiodes kunnen wij gelukkig terugvallen op onze zzp’ers, gediplomeerd kraamverzorgsters die voor zichzelf werken en door ons worden ingehuurd.
Wij werken al heel lang met hun samen en zij leveren dus ook dezelfde kwaliteit als je van Kraamzorg XL kunt verwachten!

Wij stellen ze graag even aan je voor: