Dini
Dini
Mijn naam is Dini. Ik werk graag bij KraamzorgXL, omdat ik acht dagen of langer bij hetzelfde gezin mag werken.
Ik vind het fijn om een gezin een heerlijke kraamtijd te bezorgen en krijg bij KraamzorgXL alle vrijheid om dat waar te kunnen maken. Ik kan gebruik maken van goede bijscholing en het contact met collega’s en leidinggevenden is prima.
Angelique
Angelique
Mijn naam is Angelique, getrouwd en trotse moeder van 3 kinderen. Het leuke aan het beroep kraamverzorgende vind ik de afwisseling, de aandacht en de persoonlijke zorg die ik het gezin mag geven vanaf het moment dat ik bij ze binnen stap! Dit is ook de gedachte van KraamzorgXL, daarom voel ik mij hier helemaal op mijn plaats
Veronic
Veronic
Hallo, ik ben Veronic, moeder van 3 prachtige kinderen.
Na jaren dromen van het beroep als kraamverzorgende is het dan zover ik mag mijn passie en liefde voor het beroep uit oefenen.
Wat het zo mooi maakt is dat je een gezin vanaf dag 1 mag ondersteunen en begeleiden.
Als je dan als kraamverzorgende je gezin verlaat en weet dat ze op de laatste dag zonder jou verder kunnen, dat geeft zoveel voldoening.
Ik wil dat iedereen terug kan kijken op een fantastische kraam week.
Inge
Inge
Ik ben Inge. Sinds 1970 ben ik kraamverzorgster. Er is in die tijd veel veranderd.
Het liefst begeleid ik nu papa’s en mama’s bij hun eerste kindje.
Bij KraamzorgXL heb ik daar alle ruimte voor, omdat het kraamgezin centraal staat en er geen wissel plaatsvindt.
Lisette
Lisette
Hallo, ik ben Lisette, trotse moeder van 2 kinderen.
Ouders begeleiden en ondersteunen in de kraamperiode zodat ze daarna vol vertrouwen verder kunnen is het mooiste wat er is.
Ik geef graag net dat beetje extra om deze tijd nog specialer te maken en bij KraamzorgXL krijg ik daar de ruimte voor.
Ik wil dat iedereen terug kijkt op een fijne kraamperiode!
Roelie
Roelie
Mijn naam is Roelie, getrouwd, moeder van 4 kinderen en inmiddels trotse oma.
In 2007 ben ik gestart in de kraamzorg en sindsdien werk ik met veel plezier als kraamverzorgster. De persoonlijke aandacht en transparantie van Kraamzorg XL passen ontzettend goed bij mijn werkwijze. De gezinnen begeleiden bij een nieuwe fase in het leven, het zorgen voor een mooie start met de pasgeboren baby in de kraamweek, dat is mijn passie!
Marielle
Marielle
Hallo, mijn naam is Mariëlle en ben moeder van een zoon.
Bij kraamzorgXL staat het kraamgezin centraal en dat vind ik erg belangrijk. Het opstarten, ondersteunen en begeleiden van een kraamgezin tijdens de eerste week is heel bijzonder. Na de kraamweek is het mijn doel om met een goed gevoel het kraamgezin achter te laten.
Ook krijg ik de mogelijkheid om mij verder te ontwikkelen in dit vak bij kraamzorgXL.
Jessie
Jessie
Mijn naam is Jessie, trotse moeder van een zoontje. Van jongs af aan droomde ik al dat ik later als ik groot was kraamverzorgster wilde worden. Bij kraamzorgXL heb ik die droom waar kunnen maken. Het mooiste aan mijn beroep vind ik het deel uitmaken van één van de mooiste en meest intense dagen van iemand zijn leven. Dat ik een gezin wegwijs mag maken door mijn kennis te delen. En als ik het gezin verlaat, ik niet meer nodig ben.
Sylvia
Sylvia
Hallo, mijn naam is Sylvia.
Toen ik nog een klein meisje was wilde ik altijd al kraamverzorgster worden, omdat je een gezin mag helpen en ondersteunen in hun eerst week van een nieuw leventje. Dit werk geeft mij heel veel voldoening en ik vind dit het mooiste werk wat er is. Bij Kraamzorg XL kan ik heel erg groeien en krijg ik de juiste bijscholingen. Aan het einde van de kraamweek ga ik met een mooi gevoel weg en hoop ik dat het gezin een hele fijne kraamweek heeft gehad en dat ze hebben genoten.
Ilse
Ilse
Hallo, ik ben Ilse, getrouwd en trotse moeder van 2 dochters.
Het leukste van het werken bij KraamzorgXL vind ik dat ik als kraamverzorgster een gezin de gehele kraamtijd mag ondersteunen en begeleiden en dat het gezin ook echt centraal staat. Wij werken in een heel hecht team waarbij iedereen ook altijd bij elkaar terecht kan.
Werken in de kraamzorg is voor mij een droom die uit is gekomen. Het is zo bijzonder om een gezin te helpen opstarten, te ondersteunen daar waar nodig, het vertrouwen te geven en te laten genieten van al die bijzondere momenten. Daar deel aan mogen nemen, zie ik als een eer en het mooiste wat er is. Misschien tot snel!
Jose
Jose
Ik ben Jose, getrouwd met Hans en we hebben 2 toppers van dochters. Op latere leeftijd mijn hart gevolgd en de kraamzorg in gegaan. Ik werk met veel liefde in de kraamzorg, omdat ik er van geniet voor het gezin te zorgen in deze bijzondere week. Dankbaar als ik na een zorg het gezin verlaat en hen het vertrouwen heb gegeven dat ze nu zelf als gezin, zonder mijn zorg verder kunnen. Ik vind het ook super leuk als er al broertje(s)/zusje(s) in het gezin zijn en dan vooral om hen te laten helpen en te laten zien/voelen dat ze net zo belangrijk zijn als de baby. Ik werk graag bij Kraamzorg XL omdat bij deze organisatie de zorg centraal staat.
Naómi
Naómi
Ik ben Naómi Bos, getrouwd en trotse moeder van 5 kinderen. Na jaren lang in de ouderenzorg te hebben gewerkt heb ik nu eindelijk mijn droom di ik als klein meisje had verwezenlijkt, door te werken in de kraamzorg. Ik vind het erg leuk om voor KraamzorgXL te werken omdat het persoonlijk en kleinschalig is. Ik vind het fijn om de nieuwe ouders te helpen en begeleiden bij de zorg van hun kindje. En hen de nodige aandacht te geven. Mijn doel is dat zij op de kraamtijd terugkijken als een gezellige, fijne tijd. Ook als het niet allemaal voorspoedig gaat.
Erica
Erica
Hallo, ik ben Erica. Het zorgen voor een mooie start is heel bijzonder in ons werk.
Het leuke aan het beroep kraamverzorgende vind ik de afwisseling, aandacht en persoonlijke zorg.
Zeker omdat je 8 dagen of langer bij hetzelfde gezin mag werken.
Het is dankbaar werk. Ik