Dini
Dini
Mijn naam is Dini. Ik werk graag bij KraamzorgXL, omdat ik acht dagen of langer bij hetzelfde gezin mag werken.
Ik vind het fijn om een gezin een heerlijke kraamtijd te bezorgen en krijg bij KraamzorgXL alle vrijheid om dat waar te kunnen maken. Ik kan gebruik maken van goede bijscholing en het contact met collega’s en leidinggevenden is prima.
Angelique
Angelique
Mijn naam is Angelique, getrouwd en trotse moeder van 3 kinderen. Het leuke aan het beroep kraamverzorgende vind ik de afwisseling, de aandacht en de persoonlijke zorg die ik het gezin mag geven vanaf het moment dat ik bij ze binnen stap! Dit is ook de gedachte van KraamzorgXL, daarom voel ik mij hier helemaal op mijn plaats
Veronic
Veronic
Hallo, ik ben Veronic, moeder van 3 prachtige kinderen.
Na jaren dromen van het beroep als kraamverzorgende is het dan zover ik mag mijn passie en liefde voor het beroep uit oefenen.
Wat het zo mooi maakt is dat je een gezin vanaf dag 1 mag ondersteunen en begeleiden.
Als je dan als kraamverzorgende je gezin verlaat en weet dat ze op de laatste dag zonder jou verder kunnen, dat geeft zoveel voldoening.
Ik wil dat iedereen terug kan kijken op een fantastische kraam week.
Sanne
Sanne
Mijn naam is Sanne. Ik heb gekozen om kraamverzorgende te worden omdat dit een dankbaar beroep is. Ik vind het fijn dat ik een gezin tijdens de gehele kraamtijd mag ondersteunen bij een nieuw leven. Scholing hierbij vind ik belangrijk waar ik genoeg ruimte voor krijg bij KraamzorgXL. Ik hoop dat elk gezin dat ik verlaat met een fijn gevoel terugdenkt aan de kraamtijd.
Inge
Inge
Ik ben Inge. Sinds 1970 ben ik kraamverzorgster. Er is in die tijd veel veranderd.
Het liefst begeleid ik nu papa’s en mama’s bij hun eerste kindje.
Bij KraamzorgXL heb ik daar alle ruimte voor, omdat het kraamgezin centraal staat en er geen wissel plaatsvindt.
Nathalie
Nathalie
Mijn naam is Nathalie. Ik ben getrouwd en heb twee zoontjes. Mijn liefde voor de kraamzorg begon toen ik mijn eerste kraamverzorgster in huis kreeg. Zij heeft toen zoveel voor mij betekend dat ik besefte dat dat is wat ik anderen wil geven. Daarom heb ik besloten om mij om te laten scholen en voel me nu als een vis in het water in de kraamzorg.
Lisette
Lisette
Hallo, ik ben Lisette, trotse moeder van 2 kinderen.
Ouders begeleiden en ondersteunen in de kraamperiode zodat ze daarna vol vertrouwen verder kunnen is het mooiste wat er is.
Ik geef graag net dat beetje extra om deze tijd nog specialer te maken en bij KraamzorgXL krijg ik daar de ruimte voor.
Ik wil dat iedereen terug kijkt op een fijne kraamperiode!
Roelie
Roelie
Mijn naam is Roelie, getrouwd, moeder van 4 kinderen en inmiddels trotse oma.
In 2007 ben ik gestart in de kraamzorg en sindsdien werk ik met veel plezier als kraamverzorgster. De persoonlijke aandacht en transparantie van Kraamzorg XL passen ontzettend goed bij mijn werkwijze. De gezinnen begeleiden bij een nieuwe fase in het leven, het zorgen voor een mooie start met de pasgeboren baby in de kraamweek, dat is mijn passie!
Marielle
Marielle
Hallo, mijn naam is Mariëlle en ben moeder van een zoon.
Bij kraamzorgXL staat het kraamgezin centraal en dat vind ik erg belangrijk. Het opstarten, ondersteunen en begeleiden van een kraamgezin tijdens de eerste week is heel bijzonder. Na de kraamweek is het mijn doel om met een goed gevoel het kraamgezin achter te laten.
Ook krijg ik de mogelijkheid om mij verder te ontwikkelen in dit vak bij kraamzorgXL.
Jessie
Jessie
Mijn naam is Jessie, trotse moeder van een zoontje. Van jongs af aan droomde ik al dat ik later als ik groot was kraamverzorgster wilde worden. Bij kraamzorgXL heb ik die droom waar kunnen maken. Het mooiste aan mijn beroep vind ik het deel uitmaken van één van de mooiste en meest intense dagen van iemand zijn leven. Dat ik een gezin wegwijs mag maken door mijn kennis te delen. En als ik het gezin verlaat, ik niet meer nodig ben.
Anneke
Anneke
Hallo, ik ben Anneke. Getrouwd en trotse moeder van 3 zonen, 2 “bonus- dochters” en super trotse oma van maar liefs 6 kleinkinderen.
Het leuke in de kraamzorg is dat je in korte tijd een band opbouwt. Je stapt binnen in het leven van een jong gezin, in een heel intense periode van hun leven. Hoe bijzonder is dat!
De eerste dag is het soms aftasten, elkaar leren kennen. Maar het ijs is meestal snel gebroken.
Het is leuk om de jonge ouders alles te leren over de zorg voor een pasgeboren baby. Maar ook de zorg uit handen te nemen als ze rust nodig hebben, ze te verwennen met een lekker ontbijtje. Als kraamverzorgster ben je hun vertrouwenspersoon & vraagbaak, maar er is ook tijd voor gezellige kletspraatjes.
En als ik dan op de laatste dag de deur achter me dicht trek, erop vertrouw dat ze het helemaal alleen af kunnen en terug kijk op een leuke zorg, ben ik blij dat ik op latere leeftijd de stap alsnog genomen heb!
Ria
Ria
Hallo, ik ben Ria, een lieve gezellige, spontane, creatieve, rustige vrouw en tevens moeder van twee kinderen.
Het ontroert mij steeds dat ik de mooiste intieme momenten met de kersverse ouders mag meemaken.
De geboorte van een kindje, het ontstaan van een gezin.
Vanaf het eerste uur verzorg, ondersteun en begeleid je jonge ouders zodat ze op een punt komen dat ze het prima af kunnen zonder jou.
Het fijne van werken bij KraamzorgXL vind ik dat ik m’n creativiteit erin kwijt kan om de ouders telkens weer te verrassen.
Ipv alleen te kijken naar de protocollen, kijk ik naar het gezin. Wat hebben zij nodig en wat voor soort mensen zijn het. Samen maken we er dan een leuke week van!
Ik heb de brede opleiding gedaan en ben ook werkzaam geweest in de gehandicaptenzorg als begeleider medische handelingen. Deze kennis en ervaring neem ik mee de kraamzorg in.
Leanne
Leanne
Hallo, ik ben Leanne, moeder van een zoon en dochter.
Nu mijn kinderen volwassen zijn heb ik besloten het roer om te gooien en mijn kantoorbaan in te ruilen voor een werkomgeving waarin ik mensen kan verzorgen en ondersteunen.

Met een leuk team streven wij naar een fantastische kraamtijd. Jonge gezinnen helpen om deze mooie, bijzondere en soms ook pittige tijd door te komen zodat ze na een week vol vertrouwen kunnen genieten van hun kindje.
De inhoud van het werk is heel afwisselend, je werkt met je handen maar ook met je hoofd en hart.
De mensen zijn ontzettend blij met je hulp, adviezen en begeleiding. Je kunt echt iets betekenen. Kraamzorg is bijna altijd vrolijk, mensen zijn blij en gelukkig, in de kraamzorg vieren we het leven.
Je verwelkomt iedere keer een nieuw mens op deze wereld.

Samantha
Samantha
Hallo, ik ben Samantha en moeder van 2 geweldige zoons.
Het is mijn passie om van iedere kraamweek een feestje te maken waar je later met een fijne herinnering aan terug kan denken.
Bij kraamzorg XL krijg ik de mogelijkheid om de kraamweek van A tot Z te mogen begeleiden.
Er is niets mooiers dan een lief klein leven te verwelkomen.
De zorg voor moeder en kind staan voorop maar ook de andere gezinsleden worden zeker niet vergeten.
Ondanks dat het een solo beroep is kan ik altijd terecht bij mijn collega’s.
Ook krijg ik voldoende bijscholing om altijd up to date te blijven van de nieuwe ontwikkelingen binnen ons vak.
Kortom, ik mag het allerleukste beroep beoefenen wat er is!
Ilse
Ilse
Hallo, ik ben Ilse, getrouwd en trotse moeder van 2 dochters.
Het leukste van het werken bij KraamzorgXL vind ik dat ik als kraamverzorgster een gezin de gehele kraamtijd mag ondersteunen en begeleiden en dat het gezin ook echt centraal staat. Wij werken in een heel hecht team waarbij iedereen ook altijd bij elkaar terecht kan.
Werken in de kraamzorg is voor mij een droom die uit is gekomen. Het is zo bijzonder om een gezin te helpen opstarten, te ondersteunen daar waar nodig, het vertrouwen te geven en te laten genieten van al die bijzondere momenten. Daar deel aan mogen nemen, zie ik als een eer en het mooiste wat er is. Misschien tot snel!
Sylvia
Sylvia
Hallo, mijn naam is Sylvia.
Toen ik nog een klein meisje was wilde ik altijd al kraamverzorgster worden, omdat je een gezin mag helpen en ondersteunen in hun eerst week van een nieuw leventje. Dit werk geeft mij heel veel voldoening en ik vind dit het mooiste werk wat er is. Bij Kraamzorg XL kan ik heel erg groeien en krijg ik de juiste bijscholingen. Aan het einde van de kraamweek ga ik met een mooi gevoel weg en hoop ik dat het gezin een hele fijne kraamweek heeft gehad en dat ze hebben genoten.
Jose
Jose
Ik ben Jose, getrouwd met Hans en we hebben 2 toppers van dochters. Op latere leeftijd mijn hart gevolgd en de kraamzorg in gegaan. Ik werk met veel liefde in de kraamzorg, omdat ik er van geniet voor het gezin te zorgen in deze bijzondere week. Dankbaar als ik na een zorg het gezin verlaat en hen het vertrouwen heb gegeven dat ze nu zelf als gezin, zonder mijn zorg verder kunnen. Ik vind het ook super leuk als er al broertje(s)/zusje(s) in het gezin zijn en dan vooral om hen te laten helpen en te laten zien/voelen dat ze net zo belangrijk zijn als de baby. Ik werk graag bij Kraamzorg XL omdat bij deze organisatie de zorg centraal staat.
Naómi
Naómi
Ik ben Naómi Bos, getrouwd en trotse moeder van 5 kinderen. Na jaren lang in de ouderenzorg te hebben gewerkt heb ik nu eindelijk mijn droom di ik als klein meisje had verwezenlijkt, door te werken in de kraamzorg. Ik vind het erg leuk om voor KraamzorgXL te werken omdat het persoonlijk en kleinschalig is. Ik vind het fijn om de nieuwe ouders te helpen en begeleiden bij de zorg van hun kindje. En hen de nodige aandacht te geven. Mijn doel is dat zij op de kraamtijd terugkijken als een gezellige, fijne tijd. Ook als het niet allemaal voorspoedig gaat.
Joyce
Joyce
Mijn naam is Joyce.
Altijd heb ik al als kraamverzorgster willen werken, maar dit nooit kunnen realiseren.
Doordat ik mij heb kunnen omscholen via Kraamzorg XL heb ik nu mijn droombaan. Wat is er mooier dan met baby’s, het nieuwe leven, te werken en ervoor te zorgen dat het gezinnetje zelfstandig verder kan.
Het is dankbaar werk waar ik veel voldoening uit haal!
Erica
Erica
Hallo, ik ben Erica. Het zorgen voor een mooie start is heel bijzonder in ons werk.
Het leuke aan het beroep kraamverzorgende vind ik de afwisseling, aandacht en persoonlijke zorg.
Zeker omdat je 8 dagen of langer bij hetzelfde gezin mag werken.
Het is dankbaar werk. Ik vind het fijn om ouders te begeleiden en kennis over te dragen.
Bij kraamzorg XL krijg je daar de ruimte voor en staat de zorg centraal.
Door de bijscholingen blijf je je ontwikkelen en op de hoogte.
Werken bij kraamzorg XL is waar kraamzorg voor staat.
Bridget
Bridget
Hallo, mijn naam is Bridget.
Ik wilde vroeger als klein meisje altijd al kraamverzorgster worden. Deze droom is werkelijkheid geworden en ik werk met heel veel liefde & passie voor KraamzorgXL.
Mijn werkweek is pas geslaagd als de kraamperiode van het gezin naar wens is geweest.
Dit is het mooiste beroep wat er is ! ♡
Heidi
Heidi
Hoi, ik ben Heidi, getrouwd en trotse moeder van 2 kinderen.
Ik heb heel wat jaren met veel plezier in de ouderenzorg gewerkt op een woongroep met dementerende ouderen.
Ik heb altijd de ambitie gehad om me te laten omscholen voor de kraamzorg.
Nu de kinderen wat ouder werden was het moment daar en heb ik mij kunnen omscholen tot kraamverzorgende.
Ik heb hier nog geen moment spijt van gehad.
Ik vind het heel bijzonder om zo’n eerste week te mogen meebeleven met het gezin. Om een fijne week te hebben waar het gezin met een goed gevoel op terug kan kijken.
Elles
Elles
Hallo, ik ben Elles. Getrouwd en moeder van 3 volwassen kinderen, 2 dochters en een zoon.
Ik ben inmiddels 10 jaar werkzaam als kraamverzorgende.
Ik vind het erg fijn om vanaf het eerste moment een nieuw gezin te mogen helpen en ondersteunen in hun onzekerheden. En wat is er dan fijner om na 8 dagen de deur dicht te trekken en wetende dat ze het met elkaar gaan redden!
De overstap naar kraamzorg XL heb ik gedaan om in een kleinere groep te werken. En ook in mijn eigen regio, met vertrouwde verloskundigen praktijken.
Sandra
Sandra
Mijn naam is Sandra en samen met mijn partner hebben we een zoon en dochter.
Ik ben al 28 jaar met veel passie werkzaam in de Kraamzorg.
Ik vind het nog steeds een super leuk beroep omdat ik een bijdrage kan leveren in deze bijzondere week van een nieuw gezin met een pasgeboren baby.
Na de kraamtijd heb ik alles geleerd aan het gezin zodat ze een goede start hebben en met vol vertrouwen terug kunnen kijken op een mooie kraamtijd.
Bij Kraamzorg XL werken we in een klein team en kan ik de hele week bij het zelfde gezin werken.
Janny
Janny
Ik ben Janny, moeder van drie kinderen.
Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in de grafische sector heb ik de kans gekregen om in de kraamzorg te gaan werken. Mijn droombaan! Deze kans heb ik met beide handen aangepakt!
Nu werk ik met veel voldoening bij Kraamzorg XL en hoop de kraamvrouw en haar gezin een fijne, ontspannen en leuke kraamtijd te bezorgen. Ik zet mij hiervoor voor de volle 100% in!
Daisy
Daisy
Mijn naam is Daisy. Ik wilde vroeger als klein meisje altijd al kraamverzorgster worden, toch heb ik niet meteen voor dit beroep gekozen. Ik dacht dat pedagogisch medewerker beter bij mij zou passen, na die opleiding vond ik baby’tjes nog steeds de leukste doelgroep. Dus ik ben super blij dat ik nu de gezinnen een fijne en gezellige kraamweek kan verzorgen als kraamverzorgster.
Iedere week ben ik weer trots dat ik dit beroep mag uitoefenen!
Clarissa
Clarissa
Mijn naam is Clarissa, eigenaar van KraamzorgXL. Ik ben heel trots op ons mooie bedrijf en op onze fantastische kraamverzorgsters. Wij staan voor méér aandacht voor moeder en kind en dat maken onze kraamverzorgster meer dan waar! Ons doel is om iedere kraamtijd de roze wolk te laten zijn waar iedereen recht op heeft.
Corine
Corine
Mijn naam is Corine en ik mag het team op administratief gebied versterken. In de kraamzorg is geen dag voorspelbaar en dat maakt het werk afwisselend en dynamisch. Het is fijn om deel uit te maken van zo’n enthousiast team en te zien dat onze kraamverzorgsters een mooie kraamweek aan onze cliënten kunnen bieden!
Claudia
Claudia
Ik ben Claudia en ik werk op kantoor bij KraamzorgXL.
Schrijf je je bij ons in, dan zorg ik voor de administratieve afhandeling van de inschrijving tot aan de uiteindelijke declaratie. Ook houd ik me onder andere bezig met de website en social media.
Het is een ontzettend leuke wereld om in te werken, het begin van een nieuw leven!
Ons team is erg hecht en vooral ook erg gezellig, dus fijn om mee te werken.
Marloes
Marloes
Hallo, ik ben Marloes en ik werk sinds april 2018 op kantoor bij KraamzorgXL. Na mijn werk als leidster op een kinderdagverblijf en mijn werk als verpleegkundige in het ziekenhuis wilde ik iets anders. De kraamzorg in vond ik een mooie oplossing gezien mijn achtergrond, echter wilde ik niet meer de zorg in.
Op kantoor verzorg ik de aanmeldingen, de planning van intakes en kraamweken en de afrondingen van de zorgen die geleverd zijn.
Het werk is erg afwisselend en uitdagend omdat je nooit weet wanneer een nieuw klein mensje zich gaat melden!
Loes
Loes
Mijn naam is Marloes, maar iedereen noemt me Loes. Trotse moeder van twee kinderen.
Sinds een paar maanden ben ik het vaste gezicht van ons kantoor in Papendrecht. Hier ontvang ik de cliënten die bij de verloskundige komen met een kopje koffie of thee en een persoonlijk woordje.
Vanuit locatie de Zorgmolen in Papendrecht plan ik de intakegesprekken die ik bij de cliënten thuis afneem. Gezellig met een kopje thee neem ik de wensen van onze cliënten door en krijgt ieder de juiste zorg op maat.
Wellicht kom ik bij jullie een keertje langs!

Jolanda
Jolanda
Mijn naam is Jolanda. Ik werk al vele jaren in de Kraamzorg. Begon in 1987 als Kraamverzorgende, bleef doorleren waarna ik al Opleidingscoördinator, Teamcoördinator en Teammanager in de Kraamzorg heb gewerkt.
Nu mag ik mijn ervaring gebruiken om Kraamzorg XL verder te ontwikkelen. Met elkaar doorgroeien naar een nog mooiere organisatie, waar de zorg voor moeder en kind en het gezin altijd voorop staan. Een kleine organisatie waar “Met en Voor elkaar” gewerkt wordt en de balans van werk en privé ook een belangrijke plaats inneemt. Het is fijn om in zo’n team te mogen werken.

In zeer drukke tijden, zoals vakantieperiodes kunnen wij gelukkig terugvallen op onze zzp’ers, gediplomeerd kraamverzorgsters die voor zichzelf werken en door ons worden ingehuurd.
Wij werken al heel lang met hun samen en zij leveren dus ook dezelfde kwaliteit als je van Kraamzorg XL kunt verwachten!

Wij stellen ze graag even aan je voor: