Een persoonlijke intake

Een persoonlijke ontmoeting vóór de kraamperiode start, vinden wij belangrijk. Als je je bij ons in hebt geschreven, zullen wij je dan ook benaderen om een afspraak te maken. Tussen week 30 en 36 van je zwangerschap nemen wij contact met je op. Onze intake vindt gewoon bij jullie thuis plaats.

Waarom een persoonlijke afspraak

Wij maken graag kennis, zodat we onze medewerkers en onze zorgverlening perfect bij jullie kunnen laten passen. Wel zo handig dat de kraamverzorgster niet bang is voor huisdieren als jullie een hond hebben, bijvoorbeeld.

We houden rekening met:

  • Je partner en eventuele andere gezinsleden
  • Levensstijl, overtuiging en religie
  • Huisdieren
  • Gewoontes of voorkeuren: het strijken van theedoeken, serveren vanaf bepaald servies, koffie uit een specifieke mok; laat het ons weten!

Tijdens de intake

Naast de kennismaking en het bespreken van jullie wensen, nemen we ook vast het kraamdossier voor je mee. Hierin noteert de kraamverzorgster straks alle gebeurtenissen, tips en aanwijzingen, zodat je die later nog eens rustig na kunt lezen.

Wanneer we jullie beter kennen, kunnen we ook betere zorg voor jullie verlenen. Door de persoonlijke intake krijg je de aandacht en de zorg die je verdient!

DIRECT AANMELDEN