Hoera een positieve test, je bent zwanger! Van harte gefeliciteerd!
Hartstikke leuk natuurlijk, maar je hebt vast ook veel vragen. Een spannende tijd waarin veel gebeurt en er ook veel geregeld moet worden. 
Met deze voorbereidingen helpen wij je graag!

Als je de keus hebt gemaakt voor ons kraambureau ontvang je van ons een overeenkomst en aanvullende informatie. 
Hierin vind je onder andere een uitzetlijst met wat je in huis moet hebben voor de bevalling, zowel thuis als in het ziekenhuis, als ook voor de kraamperiode. Denk daarbij aan (medische) verzorgingsartikelen, luiers, lakentjes, thermometers, kruiken, maar ook wat voor kleding je bijvoorbeeld voor je baby klaar moet leggen.

Uiteraard wil je ook graag kennismaken met ons kraambureau, zodat je een idee hebt wie er straks bij je aan je bed zal staan. In de 7e maand komt er dan ook een intakeconsulent bij je thuis voor het intakegesprek. Dit gesprek is bedoeld om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de kraamperiode en alle belangrijke zaken te bespreken. In dit gesprek kun je al je wensen en behoeftes kenbaar maken. Meer informatie over het intakegesprek vind je hier.

Ga je borstvoeding geven? Ook vóór je bevalling kunnen wij je hier al uitgebreid over informeren! 
Jij en je partner zijn van harte welkom op één van onze informatie avonden borstvoeding. Meer informatie en de data van deze avonden vind je hier.

Heb je tijdens je kraamweek nog vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen door ons te bellen of via een email. Ook via onze Facebook pagina krijg je uiteraard antwoord op je vragen!

DIRECT AANMELDEN!