Nu je zwanger bent, komt er van alles op je af. Één van de dingen die je moet regelen, is iemand die je helpt tijdens je bevalling en de eerste dagen na je bevalling. Oftewel, een kraamverzorgster. Deze zorg kun je regelen door contact op te nemen met een kraambureau.

Kraambureau met XL aandacht

De zorg die kraambureaus leveren, is in basis hetzelfde. Maar ons kraambureau levert méér dan alleen die zorg. ‘Meer aandacht voor moeder en kind’, dat vinden wij belangrijk .

Wanneer je kiest voor kraambureau KraamzorgXL

Wanneer je bij ons inschrijft dan ontvang je de kraamzorg en een kraamverzorgster die bij je past. Dat kunnen we beloven, omdat we je kennen. We plannen bewust vooraf een afspraak in om persoonlijk kennis te maken. Zo kunnen wij onze medewerkers en onze zorgverlening perfect op jouw wensen afstemmen.

KraamzorgXL staat niet in de keuzelijst die ik ontving

De verloskundige of de zorgverzekeraar heeft vaak een lijst of een boekje met de namen van kraambureaus waarmee ze samenwerken. Het lijkt dan of je alleen uit deze kraambureaus kunt kiezen. Jij bent echter vrij om zelf te kiezen voor een kraambureau. Je kunt dus gewoon gebruik maken van onze XL dienstverlening, ongeacht of ons kraambureau op deze keuzelijst vermeld staat.

Kies je voor KraamzorgXL en wil je weten of we bij je in de buurt werken? Bekijk hier ons werkgebied.

DIRECT AANMELDEN!