De gecertificeerde kraamverzorgsters van KraamzorgXL weten dankzij hun ervaring precies wat net bevallen moeders nodig hebben. Dat is fijn, want dan kun je zo snel mogelijk genieten van je kindje en de kraamtijd. Wat doet de kraamverzorgster precies tijdens deze periode?

Van kraamverzorgster tot gastvrouw

Onze kraamverzorgsters fungeren van kraamverzorgster tot gastvrouw. Wat kun je van de kraamverzorgster verwachten:

  • Onze kraamverzorgster is er voor je vanaf het moment van de bevalling – zowel bij een thuisbevalling als bij een verplaatste thuisbevalling (in het ziekenhuis)
  • Na de bevalling en tijdens de kraamperiode verzorgt ze jou en je kindje
  • XL aandacht, ook voor de vader en eventuele andere kinderen
  • Ze controleert de gezondheid van jou en je baby
  • Ze is een luisterend oor
  • Jij en je partner ontvangen advies en alle informatie over de verzorging en borst- of flesvoeding van je kindje, maar ook over hygiëne en het gedrag van een baby
  • De kraamverzorgster laat jullie rustig wennen aan het nieuwe ouderschap
  • Ze helpt mee in het huishouden
  • Ze ontvangt familieleden en vrienden die op bezoek komen

De dag doornemen met de kraamverzorgster

De kraamverzorgster noteert elke dag alle gebeurtenissen, tips en aanwijzingen in het kraamdossier. Zo kun je deze nog eens rustig teruglezen. De kraamverzorgster bespreekt de ervaringen van de dag en de nacht met jou en je partner, zodat jullie beiden snel vertrouwd raken met de verzorging van jullie kindje.

kraamverzorgster

XL verzorging en verwennerij

Onze kraamverzorgsters doen net iets meer dan alleen verzorgen. Ze weten van jouw kraamperiode een ontspannen tijd te maken.

De kraamverzorgster verzorgt niet alleen jou, ook de kersverse vader en eventuele andere gezinsleden worden niet over het hoofd gezien.

Ze helpt jullie. Ze is zich bewust van jullie gebruiken en wensen. Drink je koffie uit een bepaalde mok? Doe je thuis de schoenen uit of strijk jij de sokken altijd? Dan doet onze kraamhulp dat ook.

Onze attente kraamverzorgsters verrassen graag, kijk maar eens op onze Facebookpagina voor de fantastische fruitcreaties die ze maken voor de mama’s!

Opstart kraamzorg na thuiskomst uit het ziekenhuis

Ben je bevallen in het ziekenhuis of een geboortehotel dan doen wij een opvang als je thuiskomt. Onze kraamverzorgster helpt jullie dan op weg voor de nacht. Ongeacht op welk tijdstip je thuis komt, of dit nu ‘s ochtends of ‘s avonds om 23.00 uur is, onze kraamverzorgster is er om jullie te helpen.

Zorgen dat jullie maximaal kunnen genieten van de kraamtijd, dat is wat onze kraamverzorgster doet.