De kraamverzorgster komt enkele dagen helpen – bij jou in huis. In de eerste dagen ontvang je tot 8 uur kraamzorg per dag. Dan is het fijn als je een kraamverzorgster treft met wie je op kunt schieten, toch? Dat vinden wij ook.

Welke kraamverzorgster past bij jou

Door onze persoonlijke intake leren we jullie kennen. We vragen bijvoorbeeld naar jullie levensstijl, overtuiging of religie. We houden ook rekening met eventuele andere gezinsleden. Zo kunnen wij bekijken welke kraamverzorgster het beste bij jullie in huis past.

Een vaste kraamverzorgster in huis

De kraamverzorgster verzorgt jou en je kindje, geeft je advies, kent je situatie, komt in je huis en maakt gebruik van je spullen. Het is niet fijn als dat elke dag een ander persoon is. Om jou een zo ontspannen mogelijke kraamtijd te geven, is het ons streven om één kraamverzorgster per gezin te laten komen.

Een kraamverzorgster waar je op kunt vertrouwen

Moeders, ook de kersverse, hebben vaak het idee dat ze niet ziek kunnen zijn of in bed kunnen liggen. Het huishouden, het eten, het interieur, de ontvangst en verzorging van gasten; al die taken, hoe gaat dat tijdens je kraamtijd? Met onze kraamzorg kun je erop vertrouwen dat je iemand in huis hebt die je ontzorgt en al jouw taken naadloos overneemt. Op de manier zoals jij dat zou doen. Zodat jij echt kunt genieten van je kraamtijd.

Benieuwd naar ons team van kraamverzorgsters? Je kunt foto’s bekijken op onze teampagina.

DIRECT AANMELDEN!