Cursus Zelfverzekerd Bevallen

Kijk je uit naar je bevalling of zie je er eigenlijk een beetje tegen op? Verloopt je zwangerschap goed of heb je vragen over zwangerschap kwaaltjes als kuitkrampen of pijn aan je rug, bekken of stuitje? Ook dan zijn wij er voor jou: oefentherapeut Cesar Marieke la Verge geeft je praktische tips en goede oefeningen tijdens een leuke en informatieve cursus.

Al je vragen over de zwangerschap en bevalling beantwoord

We nodigen je uit om deel te nemen aan deze cursus.
Je krijgt dan informatie over onder andere:

  • Welke tips jou meer laten genieten van je zwangerschap
  • Het verminderen/voorkomen van pijnklachten aan je rug, bekken en stuitje
  • Wat je kunt verwachten tijdens de bevalling
  • Welke tips en oefeningen helpen om de bevalling zo goed mogelijk te laten verlopen
  • Op welke manier je partner jou kan bijstaan tijdens de bevalling
  • Wat je kunt verwachten tijdens de kraamtijd

Praktische informatie

Opgeven voor de cursus kan vanaf het moment dat je zwanger bent. We raden je aan om te starten tussen week 24 en week 30 van je zwangerschap. Komt dit net niet uit, mail ons dan even voor overleg wat voor jou de beste optie is.

Je kunt een leerzame maar ook gezellige cursus verwachten, waarna je een stuk zelfverzekerder bent over je a.s. bevalling en meer kunt genieten van je zwangerschap. De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1 uur en als laatste een partneravond van 2 uur.
De cursus is op woensdagavond en start om 20.00 uur bij Verloskundige Praktijk Gorinchem, Jacques Perkstraat 1, Gorinchem.
De cursus is voor iedereen toegankelijk, dus ook voor ouders die geen kraamzorg bij Kraamzorg XL hebben geregeld.
Deze complete cursus kost 140 euro, heb je de kraamzorg bij Kraamzorg XL geregeld dan krijg je korting en kost de cursus 125 euro.

Wie geeft de cursus?

Marieke la Verge is oefentherapeut Cesar en heeft een eigen praktijk waar ze dagelijks mensen begeleidt met klachten aan rug, bekken, nek en/of schouders en kinderen ondersteunt bij hun motorische ontwikkeling. Daarnaast heeft ze ruim 10 jaar ervaring in het geven van zwangerschapscursussen en is ze zelf trotse moeder van 3 zoons.

Je kunt je direct online aanmelden voor deze leerzame cursus
Zelfverzekerd Bevallen

DIRECT AANMELDEN!